ESPORTS

El CE Sabadell “B” es retroba amb la victòria en els darrers instants

Els jugadors del Centre d’Esports celebrant el triomf. / Cedida

El filial del Centre d’Esports Sabadell s’ha retrobat amb la victòria set jornades després, vencent per 1 a 0 al Turó Peira amb un gol de José Enrique als darrers instants de l’enfrontament.

El guió estat el que sol ser habitual els partits del filial arlequinat, els de Gerard Bofill dominaven l’esfèrica davant d’un rival replegat al darrere esperant la seva opció i provocant continues interrupcions i protestes que han provocat que l’àrbitre fos un dels grans protagonistes de la tarda.

Belmonte, Vladys o Bustamante han estat els jugadors que en més problemes han posat a la ferma defensa barcelonina. Prop de la mitja hora de joc, en una acció que ha acabat amb fins a 4 amonestacions visitants, el Turó Peira s’ha quedat amb 10 homes. No obstant això, el partit ha arribat al descans amb el 0 a 0 al marcador.

A la segona meitat, el pla de partit ha continuat sent el mateix els dos costats i més encara amb la superioritat numèrica arlequinada. I el Centre d’Esports dominava per complet el partit tot i que la defensa per acumulació dels visitants dificultava la generació d’ocasions clares.

Tampoc ha canviat el guió a nivell d’amonestacions i s’han continuat succeint fins a arribar a les 15 totals incloent-hi 5 vermelles pels barcelonins entre jugadors i cos tècnic. Amb el pas dels minuts el cansament ha passat factura al Turó Peira i els canvis al Sabadell han donat l’empenta necessària per emportar-se el triomf.

Als últims instants, els arlequinats han donat la última empenta en la cerca del gol de la victòria. I l’han trobat. Primer amb un gol anulat i, posteriorment, amb la decisiva anotació de José Enrique ja al temps de descompte i que ha fet embogir el Municipal d’Olímpia. El CE Sabadell suma el triomf 7 jornades després i tanca un 2022 que, a nivell global, ha estat brillant. Es queden setens a la classificació i sumen 5 punts de 9 des de l’arribada de Gerard Bofill a la banqueta arlequinada.

Comentaris
To Top