CASTELLAR

Queixes dels usuaris de l’autobús a Castellar

Els horaris i les freqüències del servei de la línia C1, que connecta el municipi amb Sabadell, s’han vist alterats els últims dies

Imatge d’arxiu d’un autobús de la línia C1, que connecta Castellar del Vallès amb Sabadell / D.S.

Els usuaris de la línia C1, que connecta Castellar del Vallès amb Sabadell, han alçat la veu els últims dies pels incompliments en els horaris i les freqüències del servei. “La setmana passada va ser especialment caòtica”, explica la Neus, que fa el recorregut a primera hora del matí.

En les darreres jornades, les esperes s’han prolongat més del que és habitual. “Em vaig haver d’estar més de 20 minuts a la parada fins que va arribar l’autobús”, lamenta un altre usuari, que detalla que les alteracions s’han anat repetint. Les freqüències, assenyalen, no s’estan respectant tal com està establert. “Hi ha franges en què passen dos autobusos en menys de cinc minuts i després el següent no passa fins al cap de gairebé mitja hora”, adverteixen els més habituals del servei.

De dilluns a divendres, la línia estableix la sortida d’un autobús cada 12 minuts des de les diferents parades al municipi i des de Sabadell. “Entenem que el trànsit pot condicionar el servei, però són moltes afectacions en pocs dies”, coincideixen.

Moventis, que gestiona el servei, ha assenyalat que és plenament conscient de les alteracions viscudes especialment la setmana passada. La companyia assegura que treballa conjuntament amb l’administració pertinent per resoldre amb la màxima celeritat possible aquests problemes, amb l’objectiu de garantir el compliment del servei.

Comentaris
To Top