Ciutat

El primer premi de la Loteria de Nadal, a Barberà del Vallès i a Rubí

Ha estat el número 05490, premiat amb 4 milions d’euros a la sèrie

Un cop de sort al Vallès. El primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal ha caigut a Barberà del Vallès i a Rubí. Ha estat el número 05490, premiat amb 4 milions d’euros a la sèrie (400.000 al dècim). A Barberà, s’ha venut a l’avinguda de la Generalitat, 41-43. A Rubí, al carrer Inventor Monturiol, 24.

Les vendes s’han impulsat un 5% a la majoria de les administracions de loteria de la ciutat i els comerciants ho viuen amb la il·lusió de ser un dels que reparteixen un dels premis grossos del sorteig d’avui.

Un primer premi molt repartit

La grossa de Nadal ha venut cinc sèries a Barberà del Vallès, tres dècims Barcelona i Platja d’Aro (Baix Empordà), un dècim a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), un altre a Rubí (Vallès Occidental) i un altre a Sant Vicenç de Castellet (Bages).

La venda principal s’ha fet a Corunya i Fonsagrada (Lugo), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda d’Aller (Astúries). També s’han venut 15 sèries a Roquetas de Mar (Almeria), 10 a Madrid, 3 a Columbrianos (León), una i un dècim a Bilbao i una més a Torrevieja (Alacant), Castelló de la Plana (Castelló), Las Rozas (Madrid), Madrid i Sevilla. Està dotat amb 4 milions la sèrie i 400.000 per dècim. S’ha cantat a les 11.21.

Comentaris
To Top