Ciutat

On puc sortir de festa a Sabadell la nit del 24 de desembre?

discoteca Sabadell

El Nadal ja és aquí. Aquest dissabte 24 de desembre es dona el tret de sortida als àpats nadalencs a moltes llars i, com no pot ser d’una altra manera, la ciutat s’engalana per gaudir de les celebracions.

Els sabadellencs que ho vulguin, tindran diverses alternatives d’oci nocturn per sortir de festa en una data molt especial com és la nit de Nadal. Els locals de Sabadell presenten les seves propostes, amb una preparació especial i moltes sorpreses en la seva posada en escena nadalenca.

Aquest dissabte, a la discoteca Nüe, al carrer Sant Cugat, l’obertura serà a mitjanit i els més valents podran allargar la festa fins a les 6 del matí. Ben a prop, al carrer Sant Quirze, La Nit també es prepara per una jornada assenyalada en vermell al calendari.

View this post on Instagram

A post shared by Nüe Sabadell (@nuesabadell)

Finalment, el nou espai d’oci nocturn de Sabadell, Callao, tampoc perdrà l’oportunitat de conquerir els joves de la ciutat i altres punts de la comarca que es vulguin acostar al polígon Sud-oest per gaudir de la cita. En aquest cas, la música sonarà fins a les 3.30h, en un renovat espai que la nit del 23 vivia la seva inauguració oficial després de diversos mesos de promoció a través de les xarxes socials.

A part d’aquests locals, també són apostes segures els clàssics, com anar a El Musical del carrer de l’Advocat Cirera, 20-22, que obrirà aquest dissabte amb normalitat durant tot el dia i, la pista de ball, de 00.15 h a 3.30 h. I, si amb aquestes propostes no en teniu prou, sempre podeu recórrer al vostre bar habitual.

Enguany, el Nadal torna a viure’s sense restriccions. Sens dubte, un incentiu més per a aquells que dubten si sortir de casa després de reunir-se amb la família per passar una bona estona i fer baixar el sopar amb uns passos a la pista de ball.

Obre un nou local d’oci nocturn a Sabadell

Comentaris
To Top