Ciutat

Robatoris a l’interior dels cotxes a Can Deu: “Trenquen els vidres i ho remouen tot”

Quan cau la nit, trenquen els vidres dels cotxes. Els obren. Ho remouen tot. I, si hi ha quelcom de valor, s’ho enduen. Veïns del barri de Can Deu de Sabadell denuncien que han estat víctimes durant dues setmanes de robatoris a l’interior dels seus vehicles i de vandalisme a la zona. “Han entrat dins d’uns quants cotxes i en van robar un, que després va aparèixer al parc del Nord”, explica Juan Juárez, president de l’associació de veïns.

El veïnat ho ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que han tramitat les denúncies particulars i l’avís de l’associació de veïns. Segons fonts municipals, Sabadell reforçarà la presència policial a la zona. Segons els veïns, els robatoris s’han produït al pàrquing del carrer del Bosc i un a l’aparcament del carrer de les Palmeres. Des de l’Ajuntament sostenen que “s’estan investigant aquests fets“.

Al carrer del Bosc, de fet, hi ha càmeres de videovigilància. Però, en aquest cas, no ha fet que els vàndals s’ho pensin dos cops abans d’actuar. En aquest sentit, els veïns reclamen que s’investiguin aquestes imatges. “Esperem una resposta dels Mossos”, apunta Juárez.

vidres trencats cotxe

43 punts de videovigilància a Sabadell: “Les càmeres eren necessàries”

Comentaris
To Top