Ciutat

La Fira Reial obre les seves portes abans de l’arribada de Ses Majestats

L’espai es podrà visitar fins al dimecres de 17.30 a 20 hores

Sabadell afronta la segona setmana de celebracions nadalenques i ja es prepara per l’arribada dels Reis d’Orient. Després que l’Ambaixador de Ses Majestats s’instal·lés fa uns dies a la Casa Duran, des d’aquest dilluns i fins al pròxim dimecres 4 de gener la Fira Sabadell acollirà la Fira Reial, mostrant al públic tots els preparatius abans de la Cavalcada.

A l’espai, ambientat per a l’ocasió, s’hi poden veure les carrosses de la Cavalcada de Reis, els tallers de carters, regals i els carboners, entre altres elements característics d’aquesta celebració màgica. La fira estarà oberta al públic de 17.30 a 20 hores i no caldrà cita prèvia.

Novetats a l’espai

Aquest any, s’ha modificat el recorregut i el públic podrà visitar la mina del carbó, a més d’altres espais plens de màgia i encant. La visita serveix com a aperitiu abans de l’arribada de Ses Majestats, en un recorregut que servei per escalfar motors i descobrir alguns secrets que marcaran l’esperada cita del dijous.

Amb l’objectiu d’arribar a tots els racons de la ciutat i que els Reis d’Orient disposin de totes les cartes dels més petits aquest dijous, s’ha posat en marxa també un bus llançadora mitjançant el qual es podrà entregar el llistat de desitjos als carters reials. A més, fins al dimecres, hi haurà carters reials al Centre Cívic de la Creu de Barberà i a l’estació del Trenet del Parc Catalunya, que s’aniran distribuint en horaris de matí i tarda segons el dia.

En marxa un bus llançadora per entregar les cartes de Reis

Comentaris
To Top