Ciutat

Gavi i Balde, del FC Barcelona, visiten els infants ingressats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell

Els infants ingressats a l’hospital Parc Taulí han començat l’any amb la visita de dos jugadors del primer equip de futbol del FC Barcelona: els joves Pablo Gavi i Alejandro Balde, de 18 i 19 anys respectivament. Els futbolistes han compartit la il·lusió del Nadal en la tradicional visita que el club fa a diferents hospitals catalans. Una tradició, però, que en els últims dos anys ha quedat aturada per la pandèmia de la Covid-19 i que, aquest any, s’ha pogut recuperar. Això sí, amb mascareta.

Gavi i Balde, al Taulí / FC BARCELONA

Els blaugranes han visitat la planta de pediatria del nou edifici Ripoll per donar suport als infants que han de passar aquestes dates assenyalades hospitalitzats, en una iniciativa de la Fundació FC Barcelona.

Des del FC Barcelona destaquen que “aquesta visita dels jugadors és un moment d’alegria i emoció per a molts infants que malauradament estan hospitalitzats en aquestes dates, sensacions que també viuen d’una manera molt especial els jugadors i membres de la directiva”.

La darrera visita blaugrana al Taulí es va celebrar el 5 de gener del 2020, just el dia abans de Reis, i va comptar amb la presència d’Ivan Rakitic i Clément Lenglet.

Aquest any, Pablo Gavi i Alejandro Balde s’han desplaçat al Parc Taulí al voltant de les 14 h, un cop acabat l’entrenament que van fer al matí amb les portes obertes per als aficionats. Posteriorment, jugadors, cos tècnic i directiva es va repartir per visitar nou centres hospitalaris diferents, incloent el sabadellenc. L’entrenador, el terrassenc Xavi, per exemple, va visitar l’hospital Sant Joan de Déu acompanyat de Sergio Roberto, Pedri, Lewandowski, Marcos Alonso, Eric Garcia i De Jong.

Els jugadors del Barça Rakitic i Lenglet visiten els infants del Taulí

Comentaris
To Top