CASTELLAR

Obres a l’avinguda de Sant Esteve de Castellar

Obres a Castellar del Vallès. L’Ajuntament castellarenc engegarà la setmana que ve els treballs de reforma de l’avinguda de Sant Esteve i del carrer de Jaume I, que consistiran principalment en la renovació de la pavimentació i en la supressió de les barreres arquitectòniques.

La intervenció a l’avinguda de Sant Esteve es farà al tram situat entre la plaça de la Llibertat i l’avinguda de l’Onze de Setembre, on també s’ampliaran els encreuaments, es canviaran les lluminàries existents per unes de LED i s’instal·laran nous embornals, segons ha detallat el consistori. A més, està previst que s’incorporin elements de mobiliari urbà i de jardineria.

Durada d’uns cinc mesos

D’altra banda, els treballs al carrer de Jaume I tindran lloc en el tram comprès entre els carrers de Prat de la Riba i de Barcelona. En aquesta zona també s’instal·laran noves lluminàries LED, i es farà una instal·lació nova de telecomunicacions.

L’actuació es portarà a terme per fases durant aproximadament cinc mesos, i afectarà puntualment la circulació de vehicles.

Comentaris
To Top