ESPORTS

El CE Sabadell “B” venç a l’estrena de Marc Nomen

L’11 inicial del CE Sabadell “B” en el partit d’avui. / Cedida CES

El filial del CE Sabadell ha iniciat l’etapa amb Marc Nomen a la banqueta amb una victòria al Municipal d’Alpicat (1-2). Els arlequinats consoliden els bons resultats de les darreres jornades i ja en sumen 4 consecutives sense perdre.

El partit ha començat amb el guió habitual dels partits del filial, domini i possessió davant d’un rival que espera la seva oportunitat a camp propi. Tot i això, la primera arribada l’ha firmat l’Atlètic Alpicat amb un xut creuat desviat. Passat el quart d’hora de joc, Gerard Marquillas ha respost amb un cop de cap aturat pel porter local. I, posteriorment, Belmonte ha avançat als arlequinats. “Piti” ha firmat un golàs amb un xut des de la frontal que ha entrat per l’escaire posant el primer de la tarda.

Ha pogut duplicar el seu avantatge el conjunt de Nomen amb dues grans ocasions de Vladys que no han acabat en gol per ben poc i que haguessin deixat el partit molt de cara. Als darrers instants del primer temps ho ha intentat el conjunt del Segrià arribant a reclamar un penal, però no han pogut moure el marcador que reflectia la victòria per la mínima del CE Sabadell “B”.

A la segona meitat, l’Atlètic Alpicat ha sortit amb una altra cara, molt més valent. I ha aconseguit empatar ràpid per mediació d’Alex prop del 5 de joc del segon temps. Inclús ha pogut donar-li la volta al marcador pràcticament a la jugada següent, però, el porter de l’Àrea Internacional del CE Sabadell, Sebas ha salvat la remuntada.
Superada l’embranzida local, ha tornat a fer-se amb el domini de la pilota i les arribades el filial sabadellenc. Finalment, passat el 70 de joc, Vladys amb un altre golàs a l’escaire ha tornat a avançar als arlequinats al Municipal d’Alpicat. Tot i la tensió i el nerviosisme, els nois de Marc Nomen han estat molt concentrats i han pogut aguantar el resultat.

Amb aquest triomf, el segon consecutiu, el CE Sabadell “B” es queda amb 19 punts a la taula i empata amb la zona d’accés a la Superlliga Catalana, tot i que els seus rivals més directes encara han de disputar el seu partit de la jornada. Molt bon triomf dels arlequinats que recuperen sensacions i la setmana vinent rebran al Sant Cugat a Olímpia amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica.

Comentaris
To Top