EDITORIAL

La millor cara del fred

El termòmetre ha caigut en picat. Segons les previsions, les temperatures podrien caure per sota dels 0ºC els pròxims dies i, a banda, a conseqüència de la borrasca Fien s’estan produint importants episodis de vent, superiors als 70 quilòmetres per hora. Aquest canvi de temps tan abrupte ha mobilitzat l’Ajuntament, que ha activat l’Operació Fred en fase 2.

Per primer cop aquest hivern, que ha estat fins ara inusualment temperat, s’obrirà un espai d’acollida nocturn a la ciutat perquè les persones sense llar puguin estar en un lloc arrecerat, sense patir les inclemències del temps. És important que tothom a la ciutat pugui estar segur davant d’unes temperatures gèlides.

Creiem que és oportú reconèixer Aigües Sabadell per la cessió de l’espai nocturn, Càritas per la seva gestió del centre de dia, Actuavallès i Ningú Sense Sostre, i les Unitats d’Emergència Social (UES) de la Creu Roja, que porten menjar i mantes a les persones que passen la nit al carrer. La seva feina voluntària i altruista és fonamental tot l’any, i especialment en dies tan complicats com aquests. Gràcies.

Comentaris
To Top