Publicitat
CASTELLAR

Sortegem uns auriculars sense fil entre els subscriptors de l”HolaCastellar!’

Auriculars sorteig HolaCastellar

El guanyador del premi, valorat en 100 euros, se sabrà el dia 1 de febrer

El Diari de Sabadell posa en marxa un sorteig d’uns auriculars sense fil entre els subscriptors de l’HolaCastellar!, el nou butlletí digital per conèixer totes les claus de Castellar del Vallès al teu correu electrònic. Les persones que volen participar en el sorteig, però que encara no estan subscrites a la newsletter, poden subscriure-s’hi omplint aquest formulari. D’aquesta manera, podran optar al premi (les persones que ja estiguin subscrites a l’HolaCastellar! hi optaran per defecte).

Els auriculars, de la marca nord-americana JBL, disposen de Bluetooth, micròfon integrat i estoig de càrrega. A més, compten amb més de 26 hores de reproducció i estan valorats en 100 euros. 

Quan se sabrà el guanyador?

Farem el sorteig el dia 1 de febrer i, posteriorment, direm el nom del guanyador. Ho farem a través de la nostra pàgina web i els nostres comptes de xarxes socials, així com al butlletí HolaCastellar! del dia següent.

Ens posarem en contacte directament amb la persona premiada, que podrà recollir els auriculars aquella mateixa tarda o l’endemà, dijous 2 de febrer, a la redacció del Diari de Sabadell, situada a la plaça Ricard Simó Bach, 8.

De què es tracta l”HolaCastellar!’?

L’equip del D.S. s’encarrega d’elaborar la newsletter setmanalment i l’envia als lectors cada dijous a les 7 hores. En la part central d’aquest producte es poden trobar les tres notícies més destacades de la setmana a Castellar, així com un breu apunt sobre el temps.

El Diari llança un butlletí amb les novetats setmanals de Castellar del Vallès

A continuació, l’HolaCastellar! inclou una agenda cultural amb diferents propostes d’oci a la vila. Finalment, també compta amb una secció en què es farà un viatge en el temps: es compararan dues fotografies, una antiga i una actual, d’un lloc emblemàtic del municipi. Tot plegat, amb l’objectiu que els subscriptors del butlletí puguin tenir una visió panoràmica de què passa a Castellar, des del seu mòbil, tauleta o ordinador.

Publicitat
Comentaris
To Top