ESPORTS

El juvenil del CE Sabadell empata davant del Badalona

Els jugadors del juvenil del CE Sabadell celebren el gol de l’empat. // Lluís Franco

El Juvenil “A” del CE Sabadell ha empatat en la visita del Badalona a Olímpia (1-1). Els d’Edu San José han tret un punt d’un partit molt disputat i on els porters gairebé han estat dos espectadors.

L’enfrontament ha començat amb major domini visitant i alguna arribada ben defensada per la rereguarda arlequinada. Amb el pas dels minuts, sota la batuta de Sander, el Centre d’Esports ha començat a arribar a l’àrea rival i ha amenaçat en dues jugades d’estratègia mal finalitzades per Dani Ramírez.

Prop de la mitja part, en una jugada ràpida des de la dreta, Joaco, exjugador del Sabadell, ha avançat als visitants rematant una passada enrere prop del punt de penal. Als darrers instants del primer temps ho ha continuat intentant el conjunt sabadellenc sense encert. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, la precipitació s’ha fet notar al joc arlequinat i el Badalona, molt millor situat sobre el camp, ha gaudit de diverses arribades perilloses. La més clara, un mà a mà aturat de forma extraordinària per Ciurans.
Després de l’embranzida badalonina, el Centre d’Esports ha trobat el camí de l’empat. Ian Martínez ha xutat des de la frontal obligant l’estirada del porter visitant i, en el rebuig, Nil Castell ha posat la igualada amb una rematada creuada ajustada al pal.

Amb el gol ha tingut alguns minuts de furor el conjunt arlequinat que han estat ben defensats en tot moment pels escapolats.
Ja en els darrers instants de la segona meitat, quan tot semblava indicar que hi hauria repartiment de punts, Ciurans s’ha erigit en heroi amb una gran aturada a una rematada creuada i, posteriorment, el Badalona ha perdonat de nou amb una rematada alta des del punt de penal.

Amb aquest punt, el Juvenil del CE Sabadell manté la distància amb el Badalona i ja acumula 4 partits consecutius sense perdre. Els d’Edu San José són novens a la taula a la Divisió d’Honor juvenil.

Comentaris
To Top