Publicitat
Ciutat

Un patinet elèctric atropella una vianant i fuig a Sabadell

La Policia Municipal ha sancionat a cop de talonari més de mig miler de conductors de VMP el 2022

Una ambulància del SEM, circulant per la Gran Via / AINA TORRES

Nou accident entre un patinet elèctric i un vianant a Sabadell. La Policia Municipal va atendre ahir una dona de 58 anys després de ser atropellada pel conductor d’un vehicle de mobilitat personal (VMP). L’home va fugir. Els fets van tenir lloc dilluns 23 a la carretera de Barcelona a les 18 h, segons ha comunicat la policia.

Els agents no van poder localitzar el responsable de l’accident. La vianant va resultar ferida lleu i va ser atesa per una unitat del SEM. Hi va intervenir una unitat de la Policia Municipal.

A Sabadell, segons les últimes dades de la Policia Municipal, l’any 2021 els VMP es van veure implicats a un de cada cent accidents a la ciutat. En total, l’any 2021 22 patinets elèctrics van patir o provocar un sinistre a la ciutat. La Policia Municipal ha sancionat a cop de talonari a 499 conductors de VMP el 2022, amb dades fins al 30 de setembre, segons els darrers registres. 

Ferida molt greu una menor en ser envestida quan circulava amb patinet a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top