ESPORTS

Primera victòria de l’Astralpool CN Sabadell a la Champions League

Cabanas ha liderat el triomf amb set dianes / V. CASTILLO

A la sisena, la vençuda. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha aconseguit la primera victòria a la Champions League després de superar el CN Marsella (13-11), aquest dimecres a la Finetwork Aquàtics de Can Llong. Un triomf, a la sisena jornada, amb un nom propi: el sabadellenc Sergi Cabanas, autor de set de les tretze dianes.

Era un duel directe per deixar el fanalet vermell del grup B, entre sabadellencs i marsellesos, i els de Quim Colet, que feia jornades que havien fet mèrits per guanyar, per fi han tingut l’anhelat premi.

Gran primer període, ja amb un Sergi Cabanas molt endollat en atac, amb dues dianes, i una defensa liderada per Edu Lorrio, que fins a l’equador del partit només va encaixar tres dianes, una d’elles de penal (7-3) de l’equip de Milos Scepanovic: “No em sorprèn la derrota, el Club està fent una molt bona temporada”, ha explicat.

A la represa, tot i tenir el partit encarrilat, els marsellesos han aconseguit reduir la distància, fins al momentani 10 a 7, abans del darrer període. Al darrer assalt, tot i les dianes d’Andrija Prlainovic, el Club no ha deixat escapar la victòria: “La necessitàvem i ens la mereixíem. Estic molt content amb els jugadors. Han fet un gran partit en atac i defensa”, ha assegurat el tècnic Quim Colet.

Amb aquest triomf, l’Astralpool abandona el fanalet vermel del grup 2 de la Champions League, amb una victòria, un empat i quatre derrotes.

Comentaris
To Top