Ciutat

El PSC de Sabadell carrega contra la Crida: “No permetrem insults”

El PSC de Sabadell carrega contra la Crida, després de l’estira-i-arronsa que fa anys que s’allarga entre les formacions. En un comunicat, els socialistes han apuntat que “el PSC no permetrà els greus insults i les acusacions sense fonament de la Crida”.

Consideren que els anticapitalises van “crispar” la política local “des del primer moment que Marta Farrés va prendre possessió com a alcaldessa” i recorden com  militants de la Crida van insultar l’alcaldessa i altres regidors. Lamenten també que hagin acusat l’alcaldessa de la mort d’un treballador de CASSA que es va produir a Lleida.

El secretari de Política Municipal del PSC, Carmel Montllor, ha considerat que “es va proposar un acte de conciliació perquè la portaveu de la Crida tingués l’oportunitat de retirar les greus acusacions que va fer”. Però la formació independentista d’esquerres ha anunciat que deixarà plantada a l’alcaldessa.

“Si la Crida diu no al diàleg i la conciliació per retirar les seves greus acusacions, mostra novament el seu tarannà intolerant. I els socialistes no permetrem que es creuin línies vermelles denigrant la política local” ha afirmat Montllor. Així, el PSC demana a la Crida que es presenti a l’acte de conciliació.

​La Crida deixarà plantada l’alcaldessa als jutjats per la denúncia de danys a l’honor

Comentaris
To Top