ESPORTS

Miki Lladó: “Hem fet la millor primera part i hem tingut més ocasions”

Gest de Miki Lladó a la banqueta de La Planilla / Lluís Franco

La valoració de Miki Lladó després del partit també ha tingut un regust agredolç. El tècnic arlequinat s’ha quedat amb la part més positiva del seu equip i ha tingut un record pel director esportiu, Gerard Escoda.

UN DIA DIFÍCIL: “Ha estat un dia trist per tots nosaltres per la mort del Gerard Escoda i volíem dedicar-li la victòria i totes les que vinguin a partir d’ara. Les persones passen per davant de tot i enviem tot el nostre escalf a la família”.

AMBICIÓ: “Penso que hem fet la millor primera part d’ençà que estic a la banqueta. L’equip ha sortit molt concentrat. Hem dominat el partit, no hem concedit res i hem generat tres o quatre ocasions molt clares. Moha ha estat molt bé fins a l’incident i el gol de Pau Víctor feia justícia”.

CANVI D’ESCENARI: “Al descans hem parlat de continuar igual, però l’acció del penal ho ha canviat tot. El partit ha fet baixada pel Calahorra i ens ha tocat patir. Això passa en aquesta categoria. Després hem fet un canvi tàctic jugant amb un 4-4-2, un sistema que havíem practicat i potser ha creat una mica de tensió entre els jugadors”.

REACCIÓ FINAL: “Hem buscat tenir més cames per les bandes i hem arribat molt bé al tram final. Hem tingut ocasions per guanyar el partit. Al camp de l’At. Balears vam guanyar i aquesta vegada ha sortit creu. En el futbol s’equilibra la sort. De totes maneres, penso que continuem fent passes endavant”.

MERCAT D’HIVERN: “Entrem en les últimes hores i cal esperar novetats. Jo em sento molt content amb el vestidor que tinc, però si aconseguim millorar la competitivitat, encara millor per tots”.

Sensació d’oportunitat perduda del Sabadell a Calahorra (1-1)

Comentaris
To Top