Ciutat

Elena Marcelo, Maria Dolores Ansio i Can Deu FM, premiats pels Ballesteros

premis ballesteros 2023
Els premiats al costat del president de l'entitat i personalitats institucionals / David Chao

El sopar de l’associació andalusa de San Sebastián de los Ballesteros és ja una tradició a Sabadell. Una gala, la dels premis Cordobán, que enguany ha tornat a celebrar-se al Gran Hotel Verdi reunint gairebé 300 assistents. En aquesta nova edició els guanyadors han estat Elena Marcelo Cañal, actual presidenta del Casal de la Gent Gran de Can Rull; Maria Dolores Ansio Aguilera, veïna del poble de San Sebastián de los Ballesteros i l’emissora de ràdio local Can Deu FM.

premis ballesteros 2023

La gala ha reunit a 290 comensals / David Chao

A la vetllada hi ha destacat el primer tinent d’alcaldessa, i alcalde accidental, Pol Gibert, membres de l’equip de govern, regidors, l’alcaldable de Ciutadans, Joan Garcia i caps dels cossos policials a la ciutat. Com principal convidat especial, com és costum, hi ha assistit  l’alcalde de San Sebastián de los Ballesteros, Francisco Maestre.

Els discursos

Després de l’àpat ha estat el torn dels parlaments i l’entrega de premis. Durant la seva intervenció, Joaquin Lesmes, president de l’entitat ha reclamat als polítics “una Sabadell de tots i per a tots per viure amb pau i il·lusió”. Posteriorment, ha intervingut Maestre, destacant els llaços d’agermanament entre San Sebastián (Còrdova) i Sabadell.

Com a representació institucional ha parlat Gibert. L’alcalde accidental ha parlat de la gran importància dels Ballesteros a la ciutat: “És una entitat amb vida infinita i gran impacte positiu a Sabadell, un enorme epicentre i història pròpia de la cultura a la ciutat”.

premis ballesteros 2023

Maria Dolores, Elena i un membre de Can Deu FM recollint els Cordobán / David Chao

Durant l’esdeveniment també s’ha agraït la presència de totes les personalitats i s’ha mostrat un vídeo amb el recull dels millors moments dels Ballesteros durant el 2022. El moment més emotiu de la nit s’ha viscut amb un breu homenatge al fotoperiodista David Bisbal, acció que ha generat un fort i sentit aplaudiment.

La cita ha culminat amb fotografies de germanor i balls.

Comentaris
To Top