ESPORTS

Mercat d’hivern del CE Sabadell: cinc sortides i tres fitxatges

Ricard Pujol, el primer fitxatge que ja ha disputat tres partits / Ll. Franco

El mercat d’hivern del Centre d’Esports s’ha tancat amb cinc sortides i tres incorporacions. Ara només podrien arribar jugadors agents lliures.

Han deixat el club jugadors en diferents línies. L’últim a fer-ho a estat el porter Víctor Vidal (sense definir el seu futur), seguint el camí del central Pelayo Suárez (Majadahonda), el lateral esquerre Eudald Vergés (UD Logroñés), el migcampista Sergio Montero (Penya Deportiva Santa Eulàlia) i el davanter Juan Delgado (La Nucía).

La direcció esportiva encapçalada per Jaume Milà ha aconseguit lligar tres fitxatges. El primer va ser el lateral Ricard Pujol, amb experiència a la lliga Smartbank a la Ponferradina que ja ha disputat tres partits amb la samarreta arlequinada. A les últimes hores s’ha confirmat l’arribada del porter Adriá Ortolà (procedent del Deinze de la Segona Divisió belga) i Cristian Herrera, un home d’atac procedent de l’Intercity, ara mateix rival directe del Sabadell a la zona de descens. En l’entorn del club alacantí ha sorprès la seva marxa perquè el tècnic, Gustavo Siviero, comptava amb ell. Havia disputat 18 partits i marcat dos gols aquest curs. Tots dos seran seran presentats oficialment el dijous. Ortola ja ha participat en l’entrenament d’aquest dimecres a Sant Oleguer.

Si no es produeix un gir espectacular -es poden fitxar jugadors que siguin agents lliures posteriorment al termini oficial-, la plantilla arlequinada queda definitivament configurada. Miki Lladó, que també espera recuperar els lesionats Sergi Garcia, Adán Gurdiel o Joanet, ja sap amb quins futbolistes comptarà per assolir l’objectiu de la permanència.

Comentaris
To Top