AHIR I AVUI

De terra a gespa artificial: la transformació del camp de futbol de Castellar

El camp de futbol municipal de Castellar, conegut durant molts anys com a Pepín Valls, es va construir a principis de la dècada dels 90 i des de llavors ha patit diversos canvis estructurals que han canviat substancialment la seva fisonomia.

En els seus inicis, l’equipament no disposava de gespa artificial (de fet, no va ser fins al 2006 que en va tenir). Els jugadors s’havien de conformar a jugar en un camp de terra, amb la dificultat que això suposava. A més, el camp no tenia una tribuna coberta, com si té ara, ni disposava d’una il·luminació gaire potent.

Dit això, el 2018, durant la XLIXa edició del Torneig del Vallès – Memorial Emili Altimira es va fer oficial canvi de nom de l’estadi municipal, que va deixar de dir-se Pepín Valls per ser el Joan Cortiella – Can Serrador de Castellar. Joan Cortiella va ser un emblema de la Unió Esportiva Castellar, club que fa servir el camp municipal.

A continuació, podem veure una foto d’un partit de la Unió Esportiva Castellar de l’any 1992. Just a sota, podem veure una fotografia actual de com està ara mateix el camp.

Imatge d’un partit al camp de futbol de Castellar de l’any 1992 / CEDIDA (CENTRE D’ESTUDIS DE CASTELLAR- ARXIU D’HISTÒRIA )

Imatge actual del camp de futbol de Castellar / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top