Oci i cultura

L’Orquestra d’Acordions de Sabadell llueix el llarg camí de 30 anys

Joventuts Musicals organitza el concert d’aniversari de la formació, al Teatre Principal

L'Orquestra d'Acordions de Sabadell, en concert /CEDIDA

L’Orquestra d’Acordions de Sabadell mirarà enrere, orgullosa, per projectar el llarg camí de 32 anys de música eclèctica i engrescadora a la ciutat.

Ho farà aquest divendres a les 20h al Teatre Principal, en el concert d’aniversari 30+2, que organitza Joventuts Musicals de Sabadell i que dirigirà Miquel Àngel Maestro, fundador de la formació. Dos anys després, una vegada la pandèmia ha afluixat definitivament, per fi l’Orquestra d’Acordions podrà celebrar l’esperat 30è aniversari. Una actuació que compta amb un públic molt fidel i per la qual queden molt poques entrades

El concert comptarà amb una selecció de peces incloses en els diferents programes i espectacles que la formació ha dut a terme al llarg dels anys, algunes de les quals formen part dels seus quatre enregistraments discogràfics. Es podran gaudir peces de Piazzolla, Piaff, Gardel i Arturo Márquez, a més de les veus de Sandra Rehder i Marta Valero, entre d’altres. El programa inclourà peces com Un concerto grosso per a violí i orquestra, Conga del Fuego Nuevo, de Márquez,  Dos Piazzolles i Mack the Knife, per exemple.

“Estic molt content. Tot i els canvis, és un orgull haver pogut mantenir tants anys l’Orquestra, que s’ha convertit en una referència nacional i internacional”, apunta Maestro, que l’any 1991 va inspirar-se en les formacions d’acordions alemanyes per crear-ne una versió sabadellenca. Després de tant temps, encara queden tres dels músics de la formació original.

Comentaris
To Top