ESPORTS

El Sabadell torna a la Nova Creu Alta amb l’objectiu de distanciar-se del descens

En el duel de Los Pajaritos es van veure sis gols (3-3) / Lluís Franco

El Sabadell afronta aquest dissabte (17 h), en el retorn a la Nova Creu Alta, un nou duel directe davant el Numancia, separats per només un punt, amb l’objectiu de distanciar-se de la zona de descens.

Miki Lladó podrà comptar gairebé amb la totalitat de la plantilla per enfrontar-se al Numancia. L’única baixa és Sergi Garcia, encara en procés de recuperació de la seva lesió muscular. “Per a un entrenador tenir 23 jugadors per fer la convocatòria és una gran notícia”, admet.

Torna Moha Keita, complet el protocol pel cop rebut a Calahorra, i la gran novetat serà Raúl Baena, presentat el passat dijous a les instal·lacions del concessionari Auser de la nostra ciutat. “Ha arribat bé físicament. Durant aquesta setmana hem regulat els esforços. Estarà a la convocatòria i fins i tot veurem si el necessitem per jugar. És evident que acaba d’aterrar i això sempre necessita un temps”, subratlla el tècnic arlequinat.

Sobre el Numancia, Miki Lladó recela de la seva mala ratxa. “És un bon equip, amb jugadors que competeixen molt bé en diferents demarcacions, com és el cas de Dani Sánchez o Rubén Mesa, el seu golejador”. De totes maneres, confia en la resposta dels seus homes: “és un partit molt important. Estem mantenint una estabilitat fora del descens, però en la quinzena posició i tenim ganes de fer passes endavant”. Sobre si jugarà amb defensa de quatre o cinc, juga al cuit i amagar.

Després de jugar a escenaris complicats com La Planilla i Urritxe, tornar a la Nova Creu Alta, tot i el mal estat de la gespa, pot ser una benedicció: “Crec que ha millorat una mica, però el més important és que juguem a casa”.

Numancia: trajectòria irregular

Sota l’impactant derrota davant el cuer Calahorra (0-1) arriba el Numancia a la Nova Creu Alta. El canvi de tècnic, Iñaki Bea per Diego Martínez, tampoc ha canviat la tònica d’irregularitat. A fora sembla més consistent: ha guanyat a camps com el Johan Cruyff, Nou Castàlia o Urritxe. En les últimes 5 sortides ha fet un ‘8 de 15′. Destaca la presència de l’exarlequinat Dani Sánchez, un fix en el carril esquerre. Suma ja tres gols, un dels quals al Sabadell en el 3-3 de Los Pajaritos.

Per primera vegada Sabadell i Numancia s’enfrontaran a la Nova Creu Alta com a equips de Primera Federació. Tampoc ho havien fet mai a l’antiga Segona B. Tots els antecedents els trobem a la Segona Divisió A, amb un balanç força igualat: 3 victòries arlequinades, 1 empat i dos triomfs per l’equip de Sòria, l’últim un contundent 0-3 en la temporada 14/15. En tres de les darreres quatre visites ha puntuat el Numancia. L’àrbitre serà el col·legiat del Comitè valencià, Sergio Escriche Guzmán.

Comentaris
To Top