Ciutat

Denunciat un conductor que sextuplicava la taxa permesa, sense carnet i amb la ITV caducada

Un conductor va ser denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol, amb un vehicle donat de baixa, sense assegurança i amb la ITV caducada. Els fets van passar diumenge, poc abans de les 5 del matí al carrer de Font Nova de Sabadell, quan els agents van aturar el turisme.

El conductor, de 20 anys, va realitzar la prova d’ alcoholèmia, ja que presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. Va donar un resultat de 0,99 mg/l aire expirat en prova orientativa (la taxa màxima per a aquest és de 0,15 mg/l), tot i que posteriorment es va negar a continuar amb el procediment establert per a la realització de les proves.

El conductor va ser denunciat per les diferents infraccions del vehicle i es van realitzar diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, no haver obtingut mai el permís de conducció i negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. Els agents van immobilitzar el vehicle.

Comentaris
To Top