Oci i cultura

Estudiants d’ESDi dissenyen els mocadors de l’uniforme de l’aerolínia Level

Esdi Level sabadell

L’acord entre la universitat i l’empresa contempla un primer programa de beques

Alumnes de l'ESDi dissenyant el nou mocador de l'aerolínia Level / CEDIDA

L’Escola Superior de Disseny ESDi, una de les més reconegudes en el sector universitari del disseny i la moda, i l’aerolínia Level han signat un acord de col·laboració estratègic. Aquesta aliança se sustenta en tres àmbits d’acció: un concurs per a dissenyar el nou mocador de l’uniforme de la tripulació de l’empresa, un programa de beques que iniciarà amb un grup d’estudiants que realitzarà un projecte a l’Argentina i, d’altra banda, descomptes exclusius en la compra de bitllets d’avió.

El concurs té com a objectiu dissenyar el mocador de l’uniforme de la tripulació de l’aerolínia sobre la base de les propostes presentades per l’alumnat de la universitat sabadellenca. El mocador és una peça molt emblemàtica del sector de l’aviació. Fins al moment, l’aerolínia no comptava amb aquest complement i ha volgut incloure’l en la seva uniformitat d’aquesta manera tan especial i simbòlica: recorrent al talent dels universitaris de l’ESDi per a la creació de la peça.

Gràcies a aquest concurs, part de l’alumnat de 4t curs de l’especialitat de Gràfic del Grau en Disseny de l’escola adscrita a la Universitat Ramon Llull presentarà una proposta d’aquesta peça. A més, el concurs s’ha obert a qualsevol persona que estudiï a ESDi que vulgui participar i fer arribar la seva proposta a l’aerolínia. La persona guanyadora, que es coneixerà al febrer de 2023, serà premiada amb un viatge amb Level, a més de veure com la seva proposta passa a formar part de l’uniforme de l’aerolínia.

Aquest acord també contempla un primer programa de beques. Així, Level proporcionarà els bitllets a quatre estudiants de 3er i 4t curs de les especialitats de Disseny de Producte i Disseny d’Interiors d’ESDi perquè puguin viatjar a Argentina al febrer de 2023, acompanyats del professor i investigador de nous materials Marcelo de Medeiros. Professor i estudiants impartiran workshops de ceràmica impresa en 3D, disseny paramètric per realitat virtual i coccions alternatives en la Universidad Nacional de Córdoba.  Per últim, tot l’alumnat d’ESDi tindrà un descompte exclusiu en la compra de vols de Level.

Per a Georgina Bombardó, Directora General de FUNDIT, la Fundació del Disseny Tèxtil propietària d’ESDi, “és una gran oportunitat per als estudiants de disseny d’ESDi poder aplicar els seus aprenentatges desenvolupant la seva creativitat en el disseny d’un producte concret que tindrà gran visibilitat”.

“Veure l’aplicació real dels seus dissenys en els uniformes d’una companyia dinàmica i global com Level és la millor preparació per a la seva aproximació al mercat laboral, a base d’esforç i sense deixar de somiar en volar alt. Compartim la vocació internacional i multicultural, ja que a ESDi tenim un 30% d’alumnat internacional de nou accés i acords amb més de 55 universitats de tot el món, generant així sinergies i intercanvis de coneixements que enriqueixen l’experiència educativa i que esperem continuar potenciant”, apuntava Bombardó.

Fernando Candela, CEO de Level, va afegir: “Estem molt satisfets de poder aconseguir aquesta aliança amb ESDi, que considerem serà fructífera per a totes dues institucions. A més, amb el disseny del nou mocador de les nostres tripulacions impliquem els joves talents de la ciutat d’una forma molt simbòlica, reflectint-lo en la nostra cara més visible: la uniformitat”.

Comentaris
To Top