Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Encarem el tram final de setmana amb l’actualitat sabadellenca marcada per l’arribada de l’empresa Celestia Aerospace a la ciutat.

Sabadell serà la seu central de l’empresa de fabricació i llançament de nanosatèl·lits. La companyia també monitorarà l’activitat dels nanosatèl·lits a través de la sala de control i seguiment de les missions espacials.

VÍDEO | Sabadell, el nou Houston? Una empresa de nanosatèl·lits posa la seva seu central a la ciutat

El Jesús acumula més de cinc dècades llaurant unes terres que hi ha a tocar de l’aeroport de Sabadell. Té 91 anys, va arribar de la Manxa l’any 32 a Sabadell i cada matí s’apropa a la parcel·la per vetllar pel creixement de les verdures i hortalisses, que ven a veïns i bars del veïnat.

VÍDEO | Coneix el Jesús, el pagès de 91 anys que haurà de deixar l’hort per les obres del Portal Sud

El rei Carnestoltes ja és a la ciutat i, amb ell, arriba un esclat de colors, brilli-brilli i tambors que faran eco als nostres carrers. Una desena de barris han organitzat la seva propia festa, que convergirà amb la rua de Sabadell. Divendres i dissabte es concentren les activitats als diferents barris de la ciutat com a aperitiu de la gran rua de Disbauxa, el proper diumenge.

Carnestoltes 2023 a Sabadell: consulta què fan al teu barri

Fa tants anys que hi són que ja formen part del dia a dia dels sabadellencs. Parlem dels pals de fusta que sostenen cables de tot tipus (llum, telèfon i internet). Tothom els veu un dia o altre quan els posen… i ningú sap quan els trauran.

“Aquests pals de fusta els haurien de treure”

El Centre d’Esports Sabadell serà protagonista de la portada del volum 31 del manga futbolístic Ao Ashi. La nova entrega es publicarà aquest proper 28 de febrer al Japó. El còmic, que es va estrenar l’any 2015, narra la història d’un futbolista japonès juvenil, Ashito Aoi, marcat per les experiències a l’acadèmia del Tokyo Esperion.

El Centre d’Esports, portada d’un popular còmic japonès: “Posa Sabadell a dalt de tot”

Comentaris
To Top