ESPORTS

Itàlia, la gran vencedora de la Copa del Món junior a Sabadell

L'aspecte del Pavelló Municipal d'Esports en la jornada de dissabte. /Lluís Franco

Sabadell i el Pavelló Municipal d’Esports han pogut gaudir de la millor esgrima junior del món en categoria floret masculí per quarta vegada a la ciutat. Els amants de l’esport han presenciat dos dies de màxima intensitat, amb més de 110 tiradors de 27 països diferents i 12 equips participants el nivell de la competència ha estat molt alt.

El país triomfador de l’esdeveniment ha estat Itàlia, guanyant la prova per equips i situant fins a 3 tiradors al podi. No obstant això, el vencedor del dissabte a la prova individual va ser Jaimie Cook, que es va colar a la festa italiana. El britànic va vèncer a Giuseppe Franzoni en una final molt disputada. El podi el van completar en el tercer lloc, de forma compartida, els també italians Raian Adoul i Matteo Iacomoni. Sahel Bravo, amb una meritòria 8a plaça, ha estat el millor resultat dels representants espanyols.

Fent gala dels seus grans resultats a l’individual, Itàlia ha complert els pronòstics proclamant-se com a vencedora per equips. França en la segona posició i Gran Bretanya en la tercera han tancat el podi del diumenge. L’equip espanyol ha acabat en la desena posició del campionat.

Fins a 3 tiradors del Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms han format part de la competició amb un gran nivell. Alan Fernández, Héctor Romero i, el millor classificat, Arnau Gumà, que ha acabat en 26a posició. Gumà, a més, ha aconseguit el millor resultat dels catalans i el segon millor d’Espanya en categoria individual i ha participat amb l’equip espanyol.

Fotos: Lluís Franco
Comentaris
To Top