CE Sabadell “B” perd 3 mesos després en un partit esbojarrat

Els jugadors del filial del CE Sabadell es lamenten en el segon gol de l’Horta./Lluís Franco

El filial del CE Sabadell ha vist trencada la seva ratxa de 8 jornades sense perdre. La UA Horta s’ha emportat els 3 punts del Municipal d’Olímpia en un partit marcat per la contundència a les àrees (1-2).

El partit ha començat de forma immillorable pels barcelonins. Al minut 2 de joc, Albert Corzo ha culminat una jugada ràpida per avançar al seu equip. Pràcticament a la jugada posterior, ha pogut ser major el càstig pels arlequinats quan, en una jugada d’estratègia, Soler ha rematat desviat.
Superat l’inici fulgurant, el CE Sabadell “B” ha començat a fer-se amb el domini del joc i a apropar-se a la porteria rival, però sense ocasions durant el primer temps.

Al segon, amb l’entrada de Pere Belmonte, els de Marc Nomen han començat a trobar major fluïdesa al joc i arribar amb perill sobre la porteria visitant. El porter hortenc, Aleix Ruiz, s’ha erigit en heroi del seu equip durant tot el transcurs dels segons 45 minuts amb aturades de gran mèrit. Especialment als peus de Vladys, els arlequinats han fet mereixements per sumar en el partit d’avui.

Ja a les acaballes, el filial sabadellenc ha trobat el camí del gol i ha hagut de ser a través dels 11 metres. Vladys ha convertit la pena màxima amb un xut ajustat que a punt ha estat d’aturar de nou el meta visitant. I quan tot semblava dat i beneït, l’Horta ha assestat el cop definitiu i un minut després de l’empat, Bezis -que havia comès el penal- ha tornat l’avantatge barceloní deixant al marcador el definitiu 1 a 2.

D’aquesta manera, el CE Sabadell “B” perd 3 mesos després en la que és la primera ensopegada des de l’arribada de Marc Nomen a la banqueta i no podrà assaltar les posicions d’accés a la Superlliga aquesta jornada. La setmana que ve, tindrà l’opció de redimir-se al camp d’un rival directe com la Unificación Llefià, actualment a la 5a posició amb un punt més que els arlequinats.