ESPORTS

La ‘final four’ de waterpolo femení es jugarà a Sabadell

/ V. ROVIRA

L’Astralpool Club Natació Sabadell jugarà la final four de la Copa d’Europa a la Finetwork Aquàtics de Can Llong. Les pentacampiones continentals, que disputaran la desena final a quatre de les darreres dotze edicions, buscaran aixecar la sisena del seu palmarès a Sabadell.

Aquest dilluns, la LEN, el màxim organisme europeu, ha escollit la ciutat de Sabadell, tal com ja va succeir el passat 2019, per a disputar una final a quatre entre l’Astralpool CN Sabadell, el CN Mataró, l’Orizzonte de Catània i el Dunaújváros hongarès. La darrera Copa d’Europa que van aixecar les sabadellenques va ser ara farà quatre anys davant l’Olympiacos.

Final catalana?

El pròxim 31 de març, l’Astralpool Club Natació Sabadell s’enfrontarà amb l’Orizzonte de Catània, el rei d’Europa, amb vuit títols continentals. L’altra semifinal enfrontarà el CN Mataró, qui arriba després d’eliminar el vigent campió d’Europa, amb el Dunaújváros hongarès. Si res no es torça i els pronòstics es confirmen, els dos equips catalans s’haurien de trobar cara a cara a la final del dissabte 1 d’abril. De les darreres deu edicions, set d’elles les ha guanyat l’equip amfitrió.

/ V. ROVIRA

Comentaris
To Top