CASTELLAR

Nova targeta de transport per a persones amb diversitat funcional a Castellar

Aquest dilluns ha entrat en funcionament a Castellar del Vallès la targeta de transport públic V1 taronja, adreçada a les persones amb alguna discapacitat acreditada i acompanyants del col·lectiu. Per rebre la targeta, cal estar empadronat al municipi i tenir entre 4 i 64 anys.

Aquest nou títol, de 10 viatges, es podrà obtenir una vegada cada dos mesos al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) d’El Mirador i a la recepció de l’Espai Tolrà, aportant una altra targeta V1 ja esgotada. La regidora castellarenca de Diversitat Funcional, Anna Margalef, ha assenyalat que l’objectiu d’aquesta iniciativa “és promoure i facilitar l’accés al transport públic en els desplaçaments propers de les persones amb diversitat funcional així com als seus acompanyants, de la mateixa manera que ja existeix per a la gent gran”. La mesura, sosté, “ofereix suport de manera específica a la mobilitat d’aquest col·lectiu”.

La targeta V1 taronja tindrà la mateixa validesa que la de color verd. Es podrà utilitzar per agafar els busos de les línies C1 Castellar- Sabadell, C4 per anar a Sant Feliu del Racó, El Racó i El Balcó de Sant Llorenç i C3 per anar de Castellar a Sant Llorenç Savall o viceversa.

Comentaris
To Top