Vallès

Detinguts cinc menors acusats d’agredir sexualment una companya en un institut de Rubí

L’agressió va tenir lloc a l’interior d’una aula, durant un canvi d’assignatura

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc menors acusats d’agredir sexualment una companya a l’interior d’un institut de Rubí (Vallès Occidental). Ho ha avançat ‘El País’ i ho han confirmat a l’ACN fonts policials. La presumpta agressió va tenir lloc el 2 de febrer i els nois tenen entre 14 i 17 anys, ja que un d’ells és multirepetidor.

Les detencions van tenir lloc el dia 7 de febrer, també al centre educatiu. La policia ha assegurat que es van fer “de forma pedagògica, a l’interior d’una aula i amb agents de paisà”. Els joves van passar a disposició del ministeri fiscal i ja s’han aplicat les mesures cautelars pertinents. Els Mossos estan fent seguiment i acompanyament a la víctima en el procés de denúncia i gestió del cas.

Segons ha publicat ‘El País’, va ser la mare de la noia la que va presentar la denúncia. El diari ha afirmat que els nois la van envoltar, tirar a terra i li van acostar la zona dels genitals a la cara simulant una fel·lació. Quan va intentar marxar, un d’ells la va colpejar.

A banda, el mitjà ha assenyalat que tot plegat va tenir lloc a l’interior d’una aula, durant un canvi d’assignatura. Així mateix, ha precisat que a la classe també hi havia un professor que no hauria estat conscient del que estava passant.

Comentaris
To Top