Diners

Les ‘start-ups’ de Sabadell aprofiten l’impuls del Mobile per captar socis i obrir mercats

Mobile Imaginae Healmeapp

La fira ha acollit congressistes de 202 països i territoris, i 2.400 expositors, entre els quals hi havia vuit empreses emergents de la ciutat

Imatge de membres d'Imaginae al 4YFN / D.S.

El Mobile World Congress 2023 ha superat les expectatives de l’organització i ha tancat les portes amb més de 88.500 visitants. La fira ha acollit congressistes de 202 països i territoris, i 2.400 expositors, entre els quals hi havia vuit empreses emergents de Sabadell —Qualla, Columat, Imaginae, Anais Medical, Haddock, AldoraTech, Palup i Hashing DNA. L’esdeveniment, celebrat entre el 27 de febrer i el 2 de març,  els ha servit, sobretot, per donar a conèixer les seves solucions i per captar futurs col·laboradors tant nacional com internacionals amb el propòsit d’obrir mercats.  

“Hem aprofitat les sinergies”

Des de la start-up Qualla fan una valoració positiva del seu pas pel Mobile i asseguren que han aprofitat les “sinergies” amb la resta expositors i visitants. “No teníem l’objectiu de vendre, perquè el nostre públic objectiu no és el del Mobile. Tanmateix, la fira ens ha permès teixir nous contactes internacionals i explorar vies de col·laboració”, detalla el fundador i CEO de l’empresa, Carles Porta. Qualla, nascuda l’any 2017, compta amb una aplicació que posa ordre durant la recollida dels infants a les escoles, extraescolars, clubs esportius i casals d’estiu. Ja són uns 8.000 usuaris que fan servir l’eina.

Qualla

Imatge de l’estand de Qualla al Mobile World Congress / CEDIDA

Carles Porta (Qualla): “Hem creat un producte innovador, ens cal temps per donar-lo a conèixer”

Des d’Imaginae també assenyalen que el Mobile els ha permès donar a conèixer la seva plataforma orientada a la digitalització del sector dels psicòlegs, fisioterapeutes, osteòpates i altres perfils de medicina alternativa. “Healmeapp està en una fase inicial, però ja hem tingut inversors interessats. Algunes incubadores també han mostrat interès perquè entrem en un dels seus programes”, apunta el fundador i CEO de la companyia, Juanjo Raya. Imaginae dissenya i desenvolupa aplicacions a mida per a empreses que tenen l’objectiu de créixer en innovació.

Comentaris
To Top