Ciutat

Detingut a Barcelona un conductor begut i sense carnet després d’una persecució des de Sabadell

En el succés hi van internvenir dues unitats de Mossos d’Esquadra, una de Guàrdia Urbana de Barcelona i dues de Policia Municipal de Sabadell

Un jove de 18 anys va ser detingut aquest dijous a Barcelona després d’una persecució policial que va acabar a Barcelona. Els fets es van iniciar poc abans de la mitjanit a l’avinguda Francesc Macià amb l’avinguda Paraires de Sabadell, quan el noi, al volant d’un vehicle, es va fugar.

El noi, que circulava sense carnet de conduir, va acabar sent detingut a la capital catalana. A més, els agents li van fer la prova d’alcoholèmia, amb resultat positiu de 0,36 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l).

Es van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. A més, es va denunciar el conductor per conduir sense tenir el carnet de conducció.

En el succés hi van intervenir dues unitats de Mossos d’Esquadra, una de Guàrdia Urbana de Barcelona i dues de Policia Municipal de Sabadell.

Comentaris
To Top