Oci i cultura

Esteve Badia, nou president del CineClub de Sabadell

Esteve Badia, president Cineclub Sabadell

L’entitat incrementarà la presència de tertúlies i entrevistes a cineastes

Esteve Badia, president Cineclub Sabadell / LLUÍS FRANCO

El cineasta Esteve Badia ha estat nomenat director del CineClub de Sabadell, una nova etapa en què es proposa arribar a més públic. “Volem ser més oberts a la ciutat amb un nou tarannà”, afirma. Molts dels nous integrants de la Junta renovada són joves amb interessos cinèfils, cosa que valora positivament.

El Cineclub de Sabadell presentarà novetats en les pròximes setmanes. Per una banda, l’entitat incrementarà la presència de tertúlies i entrevistes a cineastes: “No volem que els espectadors marxin quan acabi la pel·lícula, volem que preguntin i que debatin. Volem ser una eina de coneixement”. També oferiran més visibilitat i suport a cineastes locals i a les seves produccions. A més, hi ha la intenció de programar un cicle de cinema català amb tres directores de renom.

Una de les noves voluntats manifestades és “equilibrar la programació” per obeir les predileccions de la vuitantena de socis. A punt d’acabar aquest trimestre, en breu es presentarà el nou cartell per a la temporada d’abril fins a juny.

En les darreres setmanes, l’entitat ha assolit una xifra d’assistència al cinema “que feia temps que no aconseguia”, comenta el nou president. Va ser amb el documental sobre Ennio Morricone The Maestro (2021). La intenció és omplir la sala al 75% a cada projecció.

Comentaris
To Top