Oci i cultura

El Pot Petit a Sabadell, amb el viatge del carismàtic lleó

El pot petit

L’espectacle familiar es representarà el diumenge a laSala

Música en directe i titelles a l’obra d’El Pot Petit / cedida

Un dels personatges més emblemàtics de la companyia El PotPetit arribarà a Sabadell aquest diumenge. Concretament, Les aventures del lleó vergonyós aterraran a laSala, en dues sessions, a les 12 h i a les 18 h.

El grup de música, dedicat a la creació i a la producció artística per a públic familiar, explica que l’obra és “un viatge trepidant i ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà del personatge”.El lleó es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. “I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar”.

És una obra dirigida per Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà, amb la interpretació musical de Sergi Carbonell Vergés. Recomanada a partir dels 3 anys, la durada de l’obra és de 55 minuts, amb un preu d’entrada de 8 euros.

La pròxima funció programada per laSala serà el dissabte 25 de març, a les 18 h, en el marc del festival de Dansa Metropolitana. Serà Loop, que es representarà al Teatre La Faràndula.

Comentaris
To Top