Oci i cultura

La botiga de vins la Galana impulsa una exposició d’emprenedores

Laura Negre, de la botiga La Galana

Els clients que s’hi acostin podran comprar productes i descobrir projectes de dones

Laura Negre, de la botiga La Galana / LLUÍS FRANCO

La botiga de vins i espai gastronòmic la Galana ha organitzat una exposició de projectes i empreses impulsats per dones de Sabadell, que es podrà veure des d’aquest dijous fins al dissabte. Aquells clients que s’hi acostin podran comprar productes i descobrir les iniciatives de diferents emprenedores. A més, cada visitant podrà adquirir un vals d’un 10% de descompte per gastar a l’establiment, com i quan ho vulgui.

“Aprofitant el mes de la dona treballadora, l’objectiu que ens hem marcat és poder donar visibilitat a les petites empreses i dones que tenen el seu negoci, mentre aprofitem per fer networking“, explica Laura Negre, la jove de 25 anys i del Delta de l’Ebre que va obrir la Galana motivada per tenir el seu propi negoci basat en allò que ha viscut a casa seva tota la vida.

Laura Negre

A l’exposició, s’hi poden trobar projectes com el de Vuket, de la Clara; el de la Marta i l’Anna, Martanajeweks; Escala de Fusta, de la Laia; Enredalatroca, de la Lídia; el projecte artístic de Mònica Rifé; el podcast Cultura Musa, d’Anna Cirera; i el projecte de roba de l’Anna; entre d’altres.

Comentaris
To Top