Ciutat

A punt la inauguració d’un renovat bar musical al centre de Sabadell

L’espai s’ubica al carrer d’Advocat Cirera i s’estrenarà aquest divendres

Sabadell es prepara per la inauguració d’un renovat local d’oci nocturn a la ciutat. Es tracta de Monkey Sabadell, un bar musical de primera copa que disposa de llicència d’obertura fins a les 3 del matí. L’establiment promet “les nits més divertides i salvatges”, pensat per a un públic jove i de mitjana edat. L’estrena està prevista aquest divendres, 24 de març, a partir de les 10 de la nit.

El nou espai s’ubica al carrer de l’Advocat Cirera, on fins ara hi havia el Kir Royal, al centre de Sabadell. “Estem cuidant molt els detalls, sobretot pel que fa a la decoració. Encara que sigui un local petit, volem donar-li molt valor a la l’ambientació i a la música”, explica un dels impulsors. Els propietaris, amb experiència en altres locals d’oci nocturn a la comarca, destaquen que l’espai ofereix una visió diferent a la resta de propostes del Centre.

Durant el primer mes, Monkey obrirà tots els divendres i dissabtes fins a les 3 de la matinada. La previsió és que en les següents setmanes pugui també aixecar la persiana els dijous amb una proposta ‘afterwork’ a partir de les 19 hores i fins a la 1.

La reobertura del local, que té llicència de bar musical des del 1991, suposa una nova alternativa d’oci a la zona. Actualment, al barri del Centre hi ha 6 locals amb llicència de bar musical, totes elles anteriors al 2019: Musical, Balboa, Wild geese, Morrosko, Viejo Amigo i ara Monkey. Fonts municipals apunten que amb l’ordenança actual, la possibilitat d’obrir a l’indret nous bars musicals queda enormement restringida perquè s’han de complir diversos requisits, entre d’altres la separació mínima de 300 metres entre locals d’aquest tipus.

Comentaris
To Top