El CE Sabadell “B” cau davant del líder a Olímpia

El segon gol del Mollerussa als darrers instants ha resultat definitiu. /Lluís Franco

El filial del CE Sabadell ha caigut per 1 a 2 davant del líder del grup 2 de Primera Catalana, el Mollerussa a Olímpia. D’aquesta manera, els de Marc Nomen cauen en el segon partit del Tourmalet d’aquest tram de lliga després de superar la Guineueta la darrera setmana. El proper rival serà el tercer classificat, el Rubí.

Ha començat l’enfrontament amb una pressió asfixiant dels lleidatans que han tingut en Adrian Felis el seu principal baluard ofensiu. L’extrem ha signat les primeres arribades, sense encert. Amb el pas dels minuts, els arlequinats s’han anat assentant al partit i a poc a poc tenint més domini i arribades. Les dues primeres bones aproximacions han estat per a Martí Riera amb rematades altes des de l’interior de l’àrea.

Les més clares, però, no han arribat fins al tram final del primer temps. El màxim golejador, Jose Enrique, ha perdonat el primer amb una rematada a boca de canó després d’una gran jugada de Jose Juan i Belmonte. També Sebas ha fregat el gol amb un xut des de la frontal molt proper al pal. Cap dels dos equips, tot i les arribades, ha pogut trencar el marcador inicial als primers 45′.

A l’inici del segon temps, molt aviat, ha aconseguit trencar la igualada el conjunt visitant. Ha estat, de nou, en una gran jugada d’Adrian Felis que, des de la frontal, ha enviat la pilota a l’escaire. El gol ha donat ales al Mollerussa que s’ha començat a sentir molt més còmode sobre el terreny de joc.

No obstant això, pocs minuts més tard, Pere Belmonte s’ha inventat una canonada des de la frontal que ha retornat l’empat al marcador. Esperonats pel gol, els nois de Marc Nomen han continuat buscant el segon que culminés la remuntada. S’ha posat coll amunt, però, el tram final de partit després que Nacho Bonet fos expulsat per doble amonestació. El líder Mollerussa ha fet valer la superioritat numèrica i, per enèsima vegada a través d’Adrián Felis, ha fet l’1 a 2 definitiu.