ESPORTS

Cauen amb el cap amunt

Guillem Molina, agraint el suport dels més de 5.000 aficionats a la Nova Creu Alta / LL. FRANCO

Els bons resultats de les darreres jornades havien permès donar-se un petit descans, una petita treva, per afrontar el partit del Barça Atlètic sense la prudència que havia caracteritzat l’equip de Miki Lladó, pràcticament des de la seva arribada. El descens, el passat dissabte, estava a cinc punts. I això es va traduir en un joc descarat, ofensiu, encara que s’assumís un risc majúscul. Però calia provar-ho. I encara que el resultat no va ser l’esperat, l’equip va tenir les seves ocasions per puntuar, o qui sap si per guanyar, si la rematada de Pau Víctor, abans del minut 5, hagués entrat. “En aquesta categoria, qui marca primer té més possibilitats. Aquesta vegada ens ha passat a nosaltres, però estic convençut que en altres partits nosaltres marcarem primer”, assegurava, un resignat Miki Lladó.

El tècnic santcugatenc no va tirar pilotes fora en reconèixer que el plantejament havia estat “arriscat”, i que el responsable de la derrota era exclusivament ell, però a la vegada va voler deixar clar que per poc que pogués es veuria un Sabadell més atrevit, menys conservador, que el vist a la Nova Creu Alta, per exemple, davant l’Alcoyano i el Numància: “A casa la patata calenta és per a nosaltres. Si hem de morir, fem-ho matant”.

Amb l’1 a 2, obra de David Astals, el CE Sabadell va gaudir d’un parell d’ocasions per forçar un empat meritori, si bé és cert que va mancar qualitat en els metres finals. “Si continuem així com a club, remant tots en la mateixa direcció, sumarem els punts suficients per salvar-nos. Avui no podem estar contents perquè hem perdut a casa”.

Del possible + 8 respecte al descens el dissabte a la nit, s’acabaria passant al +2 a la tarda del passat diumenge, tornant a encendre les llums d’alarma, abans de la visita a Zubieta, aquest cap de setmana. “Anem a casa d’un rival amb un bloc més consolidat que el Barça Atlètic. Si juguem com hem fet davant el Barça Atlètic, podem competir contra tothom”, va avisar el lateral Juanmi Carrión, qui va desfer-se en elogis del seu company, David Astals, durant la roda de premsa, tal com faria Lladó minuts abans: “Avui ha fet el seu millor partit i és el nostre baluard”, assegurava el tècnic de Sant Cugat.

Preguntat sobre quin serà el resultat final d’aquesta temporada de l’equip, el jove sabadellenc no va tenir cap dubte: “Estic segur que ens salvarem”.

Vladys per davant de Dieste

Una de les notícies positives, a banda del gran partit de David Astals van ser els minuts de qualitat del davanter Vladyslav Kopotun, qui aquesta vegada va sortir per davant de Cristian Dieste. El jove jugador ucraïnès va mostrar pinzellades de qualitat i inclús hauria pogut tenir el gol a les seves botes en una acció que malauradament no acabaria a bon port per als interessos del Centre d’Esports Sabadell. Tot i això, Lladó va lloar les seves qualitats, assegurant que “és un jugador molt fort, ràpid, que ens pot donar molt”.

Comentaris
To Top