ESPORTS

Cristian Herrera pot esmicolar el rècord golejador d’Orife com a fitxatge d’hivern

Rodolfo Orife celebrant un dels seus gols d'arlequinat / DS

Sis gols en 9 partits. Amb el nou golàs a Zubieta que va significar un valuós empat, Cristian Herrera s’ha convertit en el pitxitxi arlequinat superant a Pau Víctor. El de Santa Coloma de Farners trenca la teoria dels fitxatges dubtosos dels mercats d’hivern -va arribar procedent de l’Intercity- i està en disposició d’esmicolar el rècord golejador de l’andalús Rodolfo Orife de l’any 2003.

Es va estrenar el dia del seu debut a Amorebieta. De fet, és molt més efectiu fora de casa: també ha marcat a Irun, Bilbao i ara, Zubieta. A la Nova Creu Alta, el doblet a la UD Logroñés en dues fases i amb aquella genialitat en el servei del centre del camp. Sis dianes que han significat punts molt valuosos en tots els partits.

Cristian celebra el seu sisè gol a Zubieta / Lluís Franco

Unes xifres d’un fitxatge d’hivern que només es poden comparar amb les que va oferir Rodolfo Orife en la seva arribada a la Nova Creu Alta el gener del 2003 procedent del Motril. El de Coria del Rio (Sevilla) va anotar un total d’11 gols en 17 jornades, repartits, això sí, en només 7 partits perquè va protagonitzar dos doblets i un ‘hat-trick’ (en un 3-3 a València davant el Mestalla). El Sabadell, amb Roberto Elvira a la banqueta, va assolir la setena posició (Segona B) i la classificació per la Copa del Rei.

Cristian Herrera es troba a cinc gols d’igualar aquell registre o fins i tot superar-ho. Té vuit jornades per aconseguir-ho. Si és així significaria un bon senyal pensant en la permanència del Centre d’Esports, que necessita, i molt, de la seva capacitat golejadora.

Els 6 gols de Cristian Herrera

A casa: 2 UD Logroñés

A fora: Amorebieta, Real Unión, Bilbao Ath. i Real Sociedad B

Els 11 gols d’Orife (temporada 2002/03)

Un: contra Espanyol B, Barcelona B, Hospitalet i Palamós.

Dos: Alacant i Gramenet

Tres: València Mestalla.

Comentaris
To Top