Històries d'amor

El ‘gol’ de la Raki al pòdium del Park Paladium

Quantes parelles de sabadellencs s’hauran conegut a la Zona Hermètica? Una d’elles la formen la Raquel Martínez i el Marc Gonfaus, coneguda ella per la seva faceta d’influencer, creadora del popular Diario de la Raki a TikTok (@bonbonreich), on cada dia explica què ha fet a la seva comunitat de 4,8 milions de seguidors.

Raquel Martínez i Marc Gonfaus, al racó del Campanar / AINA TORRES

Martínez i Gonfaus es van conèixer l’agost del 2010, quan ella tenia 21 anys i era cambrera d’un bar de Sabadell, i ell 36. “Va venir amb un amic a fer una copa al bar i va ser un ‘flechazo’, però no em va fer cas i va marxar”, recorda la sabadellenca.

Per sort, aquella nit va sortir de festa al Park Paladium de l’Hermètica amb els cambrers del bar i, efectivament, ell també estava allà, però ballava amb una altra noia. Martínez recorda que va parlar amb l’amic de Gonfaus i ell va deixar de parlar amb l’altra noia per sumar-se a la conversa amb la Raquel, que somriu quan recorda que “vam fer copes junts i vam acabar al pòdium”.

Aleshores “ningú donava un duro per nosaltres, ni nosaltres mateixos, i ara ja ens hem casat i tenim una criatura”, celebra. L’influencer explica que l’inici de la seva relació va ser complicat per la diferència d’edat de 15 anys, però ja fa temps que es van alinear per fer vida junts.

Sabadell acollirà un concert de Luand per Sant Jordi

Comentaris
To Top