Ciutat

El PSC referma el seu compromís amb la ciutat: “No deixarem ningú enrere”

candidatura psc

El PSC encara les eleccions municipals amb un objectiu clar, obtenir de nou l’alcaldia. L’equip, liderat per l’alcaldessa Marta Farrés, ja es troba preparant la campanya i aquest dissabte al matí s’ha fet la tradicional fotografia conjunta, en una trobada a l’amfiteatre del Parc de Catalunya.

Aprofitant l’indret de la cita, Farrés ha remarcat l’aposta que el partit ha tingut per la cultura i l’oci durant aquest mandat. Accions que segons el PSC han donat resposta a les demandes de la ciutadania. “En aquest mandat hem recuperat l’activitat a l’amfiteatre després de molts anys en desús. És una mostra que la col·laboració publicoprivada i l’entesa dona fruits”, ha expressat Farrés.

L’alcaldessa també ha refermat el seu compromís amb la ciutat, destacant els projectes desenvolupats i els nous que tenen pensats per Sabadell. Aspectes com l’augment de persones amb feina, polítiques socials, més seguretat o la instal·lació de l’Escola d’Infermeria de la UAB entre altres. “Hem demostrat que amb nosaltres al govern Sabadell està en marxa en molts àmbits, des del cultural al social, i volem que la ciutat continuï funcionant”, ha assegurat Farrés.

Finalment, s’ha destacat els diferents perfils de la candidatura, que incorpora persones de “diferents àmbits, indrets i que havien format part d’altres formacions”.

Novetats en la llista del PSC a Sabadell per a les eleccions municipals

Comentaris
To Top