Ciutat

Denuncien dos conductors beguts per quadruplicar la taxa d’alcoholèmia

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat en les últimes hores dos conductors per circular beguts. Els dos van tenir un accident de trànsit aquest passat dimecres, 3 de maig, per la qual cosa els agents els van practicar la prova d’alcoholèmia.

El cas més greu és el d’un home, de 67 anys, que aproximadament a les 22.28 h va xocar amb un altre turisme, al carrer de Joanot Martorell (Gràcia), i va registrar una taxa d’alcoholèmia d’1,08 mg/l, quan el màxim genèric permès és de 0,25 mg/l.

El segon denunciat és un home de 39 anys, que va donar 0,99 mg/l al control policial. També va tenir un accident en xocar contra un altre vehicle, la conductora del qual va ser traslladada al CUAP Sant Fèlix per una crisi d’ansietat. El succés es va registrar a les 15.09 h al carrer de les Tres Creus (Centre).

Dimecres hi va haver un tercer accident, en aquest cas a la ronda de Collsalarca. El conductor d’una motocicleta, un home de 47 anys, va resultar ferit lleu en xocar amb un cotxe i va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí.

Comentaris
To Top