ESPORTS

El Cercle Sabadellès 1856 viurà aquest diumenge la final del Torneig Internacional ITF

Final del partit de quarts entre el júnior Martín Landaluce i el francès Valentin Vacherot / CEDIDA

Les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 tanquen aquest diumenge una setmana de tennis d’elevat nivell i gran intensitat organitzativa amb la disputa del Torneig Internacional ITF World Tenis Tour, que ha reunit jugadors joves amb un gran futur i un objectiu molt concret: pujar esglaons en el rànquing.

Per exemple, és el cas de Martín Landaluce, actual campió del món júnior, qui ha arribat als quarts de final i s’ha vist superat, en un duel molt competit, pel monegasc Valentin Vacherot en tres sets. Martín ha igualat el 4-6 inicial amb un 7-5 al segon set, però en el tercer ha acusat l’esforç caient per un clar 0-6. De totes maneres, ha sigut un gran partit.

Vacherot, un dels favorits, s’enfrontarà a semifinals, aquest dissabte a partir de les 11 hores, al francès Mathias Bourgue, guanyador davant el seu compatriota Matteo Martineau en dos sets (6-1 i 6-2). L’altre tenista espanyol que s’ha plantat fins als quarts de final, David Jordá, tampoc ha pogut accedir a semis. Li ha barrat el pas el francès Maxime Chazal (1-6, 5-7).  El seu rival serà el portuguès Henrique Rocha, qui ha imposat la seva llei davant l’estatunidenc Gianni Ross amb facilitat (6-2, 6-3)

La final, a les 11 hores

D’aquestes dues apassionants semifinals d’avui sortiran els protagonistes de la gran final de diumenge a les 11 hores. La culminació al gran repte organitzatiu per l’entitat sabadellenca en un torneig d’aquesta dimensió. Es tracta d’un torneig del primer nivell d’aquet tour, arribant als 25.000 dòlars en premis.

Comentaris
To Top