L’Astralpool no té pietat del ‘Medi’ i posa un peu a la final del ‘play-off’

Bea Ortiz, en una acció del partit celebrat a la Finetwork Aquàtics de Can Llong / LL. FRANCO

Les vigents campiones de la Divisió Honor, l’Astralpool Club Natació Sabadell, ja té un peu a la final del play-off pel títol de lliga, on espera aixecar el seu vintè títol domèstic. Aquest dimarts, les waterpolistes de David Palma no han tingut pietat del Mediterrani, quart finalista de la Copa d’Europa, on va destacar Laura Ester sota pals (12-4). Aquest dijous (20.15 h), primer match ball a la Josep Vallès de Sants per certificar el pas.

Un inici fulgurant de les sabadellenques ha estat suficient per encarrilar el partit ja en el primer període (3-0), on Maica Garcia, Judith Forca i Bea Ortiz han estat les golejadores. Només Paula Crespí, en el darrer minut del primer quart, ha estat l’única que ha pogut superar Laura Ester durant els primers dos períodes. Abans del descans, Irene González, en dues ocasions, i Elena Ruiz, han sentenciat el partit per la via ràpida (6-1).

A la represa del descans llarg, i ja amb el partit vist per sentència, l’Astralpool ha aconseguit eixamplar la diferència fins al definitiu 12 a 4. Al recital ofensiu de l’equip s’hi ha afegit la neerlandesa Sabrina van der Sloot, l’americana Maggie Steffens, Elena Ruiz i Judith Forca.