Ciutat

La història del tren que havia d’anar a Terrassa i va fer via cap a Sabadell

La situació es va produir per una errada en una maniobra manual

Aquesta és la història d’un tren que havia d’anar a Terrassa, però que va fer via cap a Sabadell. La situació es va viure aquest dilluns, festiu a la ciutat, a primera hora, poc abans de les 8 del matí. Un tren de la línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb destinació a Terrassa Nacions Unides, va canviar la circulació prevista i es va dirigir cap a Sabadell, davant la sorpresa dels passatgers.

Els usuaris van veure com a Sant Cugat Centre, estació d’enllaç entre l’S1 i l’S2, el tren es dirigia per error per la via contrària a la prevista. Des del Centre de Control Operatiu d’FGC es va detectar la incidència immediatament i es va fer baixar el passatge a l’estació de Volpelleres, posterior a Sant Cugat. Els usuaris desallotjats van haver de tornar enrere, agafant el següent tren en direcció a Sant Cugat per, un cop allà, pujar a un tren en direcció a Terrassa.

El motiu d’aquesta incidència va ser una errada en una maniobra manual que es va fer en la regulació d’aquesta circulació. La incidència, que per sort va quedar en una anècdota, no va generar en cap moment cap risc de seguretat per a les persones, tot i que sí que va suposar un lleuger retard per al passatge i afectacions d’uns 7 minuts per a les circulacions afectades.

Comentaris
To Top