Eleccions municipals 2023

Lluís Matas (Junts): “Tot el que hem fet per Sabadell s’ho ha endut Farrés”

Lluís Matas, Junts per Sabadell
/ AINA TORRES

Junts per Sabadell perd un regidor a Sabadell. Lluís Matas i Katia Botta entren al ple municipal i l’actual regidor Quim Carné es queda a les portes. “Volíem ser decisius i no ho serem, Farrés podrà governar en solitari”, ha expressat el líder de Junts. Amb una caiguda del 1,29%, Junts ha intentat aguantar el tipus es consolida com la quarta força més votada de Sabadell, després de la desbancada de Ciutadans (Cs).

El principal soci extern del govern de Marta Farrrés dels darrers quatre anys confia a arribar a grans pactes de ciutat amb el PSC, després de la victòria aclaparadora dels socialistes. Matas ha aprofitat per felicitar l’alcaldessa, però considera que “tot allò que hem fet per la ciutat s’ho ha endut ella, perquè ara Sabadell està millor que abans”. També ha destacat que “Sabadell ha castigat el ‘no'” i afegeix que “si el ‘sí’ ha anat endavant, el ‘no’ ha anat enrere, i té noms i cognoms, ERC”.

Matas obre la porta, però, a arribar a acords amb els socialistes. “Farrés té ara la paella pel mànec, haurà de decidir si vol governar en solitari, amb acords puntuals o amb acords estables fent entrar algú al govern”, ha afegit. Pel que fa a l’auge de l’extrema dreta, Matas ha lamentat “que el feixisme entri a Sabadell“. Així i tot, considera que “caldrà vencer l’extrema dreta amb la democràcia i la paraula”.

Comentaris
To Top