Ciutat

Les notícies més destacades en aquest dilluns de ressaca electoral a Sabadell

El dilluns arriba marcat per les reaccions després del 28-M

L’inici de setmana arriba marcat per les reaccions després de les eleccions municipals d’aquest diumenge, en què Marta Farrés va revalidar la confiança dels sabadellencs, aconseguint la majoria absoluta.

El PSC ha arrassat en les eleccions municipals. Obté una majoria absoluta, que segella un govern socialista fins al 2027 i descarta qualsevol acord alternatiu liderat per ERC. Farrés aconsegueix un suport que no s’havia vist en els últims vint anys a Sabadell –l’últim precedent va ser la victòria de Manuel Bustos l’any 2003–.

Farrés, sense rival, arrasa amb majoria absoluta a Sabadell

Els veïns de Sabadell ha dipositat la seva confiança en 27 regidors a través del seu vot a aquestes eleccions del 28-M. Ells són les persones que determinaran quin és el futur de Sabadell els pròxims quatre anys. Quins seran els reptes a entomar per impulsar la nostra ciutat. Què sí i què no. Fem un petit repàs de qui són els candidats escollits: 14 del PSC, 3 d’ERC, 3 de la Crida, 2 de Junts, 2 d’En Comú Podem, 2 de Vox i 1 del PP. Set llistes, 27 cares.

Els regidors escollits a Sabadell el 28-M: qui és qui?

La jornada electoral va tenir una altra lectura que cal posar sobre la taula: la baixa participació. Un de cada dos veïns de la ciutat cridats a les urnes es van quedar a casa. Van ser els tercers comicis municipals amb una abstenció més alta.

Les raons dels sabadellencs que s’han quedat a casa: “No m’ha convençut cap candidat”

L’exdegà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell Manolo Hernández va morir aquest passat dissabte d’un atac de cor, segons les primeres informacions. La defunció es va produir a Santiago de Compostela, on el sabadellenc havia anat a celebrar el dia de Sant Ramon de Penyafort, patró dels advocats.

Mor Manolo Hernández, exdegà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell

Calzada diu prou… com a president. En una nota emesa aquest diumenge, Esteve Calzada anuncia la seva renúncia com a president executiu del Centre d’Esports. Ha estat una decisió molt meditada durant els últims mesos, fruit del desgast i també altres circumstàncies de caràcter personal. En el comunicat, Calzada para de “raons professionals i de salut mental”. Assegura que no pot oferir “ni el temps ni l’energia que requereix una responsabilitat així”.

Esteve Calzada renuncia a la presidència del CE Sabadell

Comentaris
To Top