Diners

CaixaBank mobilitza 50 voluntaris per donar suport a les entitats socials

Taller amb els nens i adolescents de l’Esquitx de Can Rull / CEDIDA

CaixaBank mobilitza a més de 2.500 voluntaris a Catalunya durant el mes de maig, cinquanta d’ells a Sabadell com a part de la celebració del nou Mes Social de l’entitat. Es tracta d’una marató solidària que amplia la tradicional Setmana Social, oferint als seus empleats, familiars i clients la possibilitat de fer múltiples activitats de voluntariat.

Sota el lema Aquest mes tots compten amb nosaltres, a la programació del Mes Social de CaixaBank a Sabadell, hi participen cinquanta voluntaris i té el suport de sis entitats que duen a terme 11 activitats de les quals podem destacar les activitats esportives i els tallers amb els usuaris de TEB Vallès. O, les activitats lúdiques i tallers amb els nens i adolescents de l’Associació Esportiva Can Deu, i de l’Esquitx de Can Rull.

En el darrer any, gràcies al treball conjunt amb 1.991 entitats socials, prop de 14.000 voluntaris han ajudat més de 482.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l’educació, la digitalització, l’acompanyament a persones vulnerables i el medi ambient, entre altres.

Comentaris
To Top