Oci i cultura

El Fresc Festival exhaureix les entrades per al concert de Blaumut

blaumut

El cicle cultural ha venut un 45% de les entrades quan falta poc menys d’un mes per a l’inici

Blaumut tancarà l'edició 2023 del Fresc Festival / CEDIDA

El grup Blaumut ha exhaurit les entrades per al concert de cloenda del Fresc, el 13 de juliol. És el primer dels 17 espectacles del festival pel qual ja no queden localitats. La formació passarà per Sabadell amb Blaumut 10, la gira amb què celebra el desè aniversari de la publicació del seu primer disc, d’El turista. Serà una actuació pensada per al seu públic més fidel, amb un repertori de les cançons més sol·licitades pels seguidors.

Un mes després d’anunciar el cartell, el Fresc ja ha venut un 44% de les entrades disponibles. En algun espectacle, a més, s’ha hagut d’ampliar l’aforament per poder encabir la demanda. És el cas de Mític, el monòleg que Magí Garcia ‘Modgi’ oferirà el 7 de juliol (21.30h). En un principi, estava previst que la proposta es presentés a l’espai Off Fresc, situat a la terrassa del Cafè dels Jardinets, però la demanda de localitats ha fet que es traslladi a l’Amfiteatre, doblant la seva capacitat. El trasllat no afectarà el format de cafè-teatre previst, de forma que el públic el podrà seguir gaudint amb una consumició inclosa en el preu de l’entrada.

Quan falta pràcticament un mes per a l’inici del festival, altres propostes del cartell estan també a punt d’exhaurir entrades, com el Lazarillo de Tormes que Rafael Álvarez El Brujo portarà als Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell, el 2 de juliol (21.30h) i que ja supera el 80% de l’aforament.

A les primeres posicions del rànquing de venda d’entrades del Fresc hi ha també les obres de teatre El tigre, amb Mercè Martínez i David Olivares (25 de juny, 21.30h); Les bones intencions, amb Míriam Iscla i Joan Negrié (27 de juny, 21.30h); o M’esperaràs, de la companyia Estrena Morena (10 de juliol, 21.30h). I concerts com el de Judit Neddermann (26 de juny, 21h) o el de la soprano Montserrat Martí (5 de juliol, 21h), que oferirà un recital d’òpera i sarsuela en format candlelight, és a dir, en un escenari il·luminat només per la llum de 250 espelmes led.

Les entrades del Fresc 23, organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport de BBVA com a partner principal, es poden adquirir per internet o a la recepció de l’Espai Cultura, els divendres a la tarda, els dissabtes (matí i tarda) i els diumenges (matí).

Comentaris
To Top