Plataforma per la llengua

COM POTS ATURAR L'EMERGÈNCIA LINGÜÍSTICA?

Amb només el 32 % de parlants habituals, l’ús social del català s’ha reduït a tots els territoris del domini lingüístic.

La teva actitud és determinant per revertir aquesta tendència. Per això, et proposem 6 gestos quotidians per reivindicar el català en el teu dia a dia.

Els catalanoparlants hi tenim molt a fer: ara més que mai, cal que canviem d’actitud per poder aturar l’emergència lingüística!

Fes-te soci

de Plataforma per la Llengua

x

Et trucarem sense cap cost per explicar-te com fer-te’n soci:

Enviar

Et trucarem el més aviat possible, gràcies!

Omple el formulari:

1 2 3

Introdueix tots els camps obligatoris.

Introdueix una direcció de correu vàlida.

Has d’acceptar la política de privacitat.

Introdueix tots els camps obligatoris.

Escull la teva quota:

Aportació mensual mínima 5€

Aportació trimestral mínima 10€

Aportació semestral mínima 20€

Aportació anual mínima 40€

 

Un altre import

Dades bancàries:

* Aquests camps són obligatoris
He llegit i accepto la política de privacitat i l'avís legal*

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquest formulari seran incorporadesa la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMAPER LA LLENGUA.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica,basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vosinformació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMAPER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l’ús de clàusules contractuals tipus amb els proveïdors pertinents.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.

Continuar
GRÀCIES
PER FER-TE'N SOCI!

Estem tramitant la teva alta com a soci de la Plataforma per la Llengua. Aviat rebràs un correu electrònic amb més informació.

I recorda que també pots ajudar-nos a tenir més força si comparteixes aquesta campanya

Per què fer-se’n soci?

ACTIVA’T PER LA LLENGUA!

Fes-te soci de Plataforma per la Llengua i ajuda’ns a seguir treballant per aconseguir la plena normalització del català i la defensa dels nostres drets lingüístics.

A més, com a catalanoparlant, pots reduir aquesta tendència a la baixa en l’ús de la llengua utilitzant-la en el teu dia a dia de forma decidida, desacomplexada i valenta.

Si el futur
de la teva llengua t'importa, et necessitem

FES-TE'N SOCI!

QUÈ ÉS L’EMERGÈNCIA LINGÜÍSTICA?

Potser encara no ho perceps, però les dades mostren que, si no reaccionem ara, la llengua catalana podria desaparèixer.

En només 15 anys, el català ha perdut més de mig milió de parlants i ara és una llengua greument amenaçada.

Durant dècades hem ignorat l’emergència climàtica. I ara, ja en patim els efectes... Fins quan ignorarem l’emergència lingüística?

ACTIVA’T PER LA LLENGUA

i ajuda’ns a aturar l’emergència lingüística!