ESPORTS

Nicolas Delmonte, central argentí, arriba cedit per l’Extremadura

Nicolas Delmonte és d'origen argentí, però té passaport italià

El Centre d’Esports va tancar el mercat amb dues incorporacions d’última hora. En una jornada frenètica i després de múltiples trucades, es van concretar els fitxatges del central d’origen argentí amb pasaport italià Nicolas Delmonte, de 29 anys, cedit per l’Extremadura. Arriba després de jugar 13 partits en la temporada de l’ascens a Segona A i 33 l’anterior campanya a les files del Marbella. Es tracta d’un central de caràcter i molta experiència. A Argentina va defensar equips importants com Independiente, Instituto Córdoba o Estudiantes San Luis i també va tenir un parell d’experiències exòtiques a Albània i Malàisia.

D’aquesta manera Toni Seligrat veu satisfet el seu desig de reforçar l’eix de la defensa i disposa de quatre homes específics: Migue, Aleix Coch, Wiliams i Delmonte. D’altra banda, el club treballa en la incorporació d’un extrem de banda. Tot apunta cap a Antonio Domínguez, que va compartir la segona part de la lliga passada amb Cobo i Wiliams en el Valladolid. Va arribar-hi en el mercat d’hivern després de rescindir contracte en el club de la seva vida, el Recreativo de Huelva, on va estar des de la base fins al primer equip. En la temporada 16/17 va ser el màxim realitzador de l’equip amb 7 gols. L’acord, però, encara no és oficial. La Federació ha concedit un temps extra als clubs per tancar les operacions.

Comentaris
To Top